" />

25

Assalamualaikum..

gedikthanx to zayd

angka 25 tu adalah mewakili ulangtahun…bukan ulangtahun TV3, tp sebenarnya tu umur aku yang baru mencecah ke-25 semalam 27/1/2009…tp aku xsempat update kat blog semalam kerana bz sangat..tp xpela,masih belum terlewat lagi kan..kat sini, aku nak ucapkan Selamat Hari Lahir kepada diri aku sendiri dan aku ada cket pesanan kat diri aku sendiri, semoga:

1) menjadi lebih matang dalam membuat sesuatu keputusan supaya kamu xmenyesal seperti yang lepasĀ²…
2) sentiasa la gembira selalu..dan carilah kebahagiaan yang kamu nak kan selama ni..
3) diharap agar dapat kecapi apa yang kamu nak kan selama ini terutama di dalam hidup kamu sendiri..
4) lebihkan lagi perhatian dan fokus terhadap kerjaya kamu tuu..jangan asek leka dan tidak peka..
5) sentiasa berusaha bersungguh-sungguh dalam setiap apa yang kamu buat k, jangan mudah mengambil sikap yang sambil lewa..

disamping itu, aku ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada kawan2 yang telah bnyak memberi pertolongan mahupun sokongan kat aku sepanjang hidup aku ni dan aku juga ingin memohon maaf kepada sesiapa yang pernah atau sedang terasa dengan aku selama kita berkawan..InsyaAllah, ok..terima kasih juga kat sesape yg dh wish birthday aku…thanx

Wassalam~

Like this post? Share it!

  • Tweet
  • Facebook

facebook comments:

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion