" />

Ayen dan Emma

………………………………………………………………………..

Salam…
Ayen dan Ema tu kawan lama aku masa gengĀ² nakal zaman remaja belasan tahun dulu, main skate,skuter dan macamĀ² lagi,..hehe, mereka berdua ni mmg dah bercinta lama..dari dulu slalu bersama..kat mana ada Ayen..di situ la ada Ema..sekarang..kedua mereka selamat di ijab kabulkan di Temerloh, Pahang..Alhamdulillah..aku shoot mereka berdua ni xda masalah sangat coz kitaorang dah biasa dan selalu buat lawak sama sendiri..so enjoy je aku shoot dorang…oklah,korang layan la lu gmbar ok..btw, thanx kat family Ayen dan Ema coz mmberi layanan yang sangat best kat aku..semoga Ayen dan Ema kekal bersama selamanya dan murah rezeki..aminnnn…dan xlupa juga kepada Zam yang tag along dengan aku..terima kasih

Wsalam

Kerul Shukor
+6017 209 2184

Like this post? Share it!

  • Tweet
  • Facebook

facebook comments:

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion