" />

Ayen dan Emma

………………………………………………………………………..

Salam…
Ayen dan Ema tu kawan lama aku masa geng² nakal zaman remaja belasan tahun dulu, main skate,skuter dan macam² lagi,..hehe, mereka berdua ni mmg dah bercinta lama..dari dulu slalu bersama..kat mana ada Ayen..di situ la ada Ema..sekarang..kedua mereka selamat di ijab kabulkan di Temerloh, Pahang..Alhamdulillah..aku shoot mereka berdua ni xda masalah sangat coz kitaorang dah biasa dan selalu buat lawak sama sendiri..so enjoy je aku shoot dorang…oklah,korang layan la lu gmbar ok..btw, thanx kat family Ayen dan Ema coz mmberi layanan yang sangat best kat aku..semoga Ayen dan Ema kekal bersama selamanya dan murah rezeki..aminnnn…dan xlupa juga kepada Zam yang tag along dengan aku..terima kasih

Wsalam

Kerul Shukor
+6017 209 2184

Like this post? Share it!

  • Tweet
  • Facebook
  • May says:

    uiks..ayiel dh nk kawin yak..tahniah..hehe..

  • zai says:

    tahniah tuk ayen moga kekal bahagia ke anak cucu..amin!

  • acai says:

    perrgggghhh powerlah abam kerul sekarang..
    kerul, kalau ada job aku nak tag ngan ko tau..
    byk aku nak belajar ngan ko,hehehe..
    lovely set bro!!!

  • kerul says:

    @may,zai,apix: thanx..

    @acai: waaa..thanx bro,kita sesama belajar cai..ko pun mantopp cai..IsyaAllah, kita bertag sama..aku pun nak tag ngan ko gak..

  • zam says:

    wah sudah update mantoop!!

  • Napie says:

    chaaaa!!!! sup tulang same rotui bun 1…cpt daaa…

  • fairuzismail says:

    aku suka gambar bulu mata yg black n white tu.. superb dia cam apple asam boi aa.. haha

  • nurul says:

    wah…mate emma tu main peranan la..nanti koi khwin aok tlg amik gak la huhuhu..erm ape2 pun semoga emma & ayen bhgia selamanye…rugi lak tak ikut p outdoor

  • izwan says:

    pergh..gambar mantap seyh .bhokeh tak hingat..meletop gituh

  • ikhwanmuda says:

    Hoboooo…pepalih gabaknye 300mm te yak. dekat nok sama berat dengan anok koi. Tahnioh la kat aok sebab dah bejaye membuat fotoblog sendiri. Semoga lebih sukses di masa-masa akan datang. Bila la gamoknye dapat ngambik gambo ngan aok yek?

  • kerul says:

    @fairuz: thanx bro..ko nye gmbar adalah sumber inspirasi aku..
    @nurul: hehe,mata ema mmg best..besor..boleh aja..bila nak khwin..hehe
    @izwan,ikhwan: thanx bro..bila² masa pun bleh Ikhwan

  • emma says:

    tq bro..gambar2 yg sgt memuaskan hati..
    hope cpt siapkan yg lain..
    mate tuh besor yerk..
    malu plak bila semua org ckp psl mate..

  • kerul says:

    thanx puan emma..insyaAllah..

  • emma says:

    en.kerul my hubby pesan gambar cun,xder diskaun ker?
    hehehehe…..nti leh jadik model aok…

  • kerul says:

    hehe…diskaun??alaa..jgn r mcmni emma,ari tu kan dh bg diskaun,hehe..kemsalam sama ayen

  • emma says:

    hehehehe…gurau jer lah..
    semua membe2 koi puji gambo yg aok amik..
    lps nih rmi lah cust bro..

  • ruxi says:

    cantik bangat gambo2 yq aok amik… x sabo nak nengok gambo yg laen plak… keep up d gud work..

  • kerul says:

    thanx ruzi..next aok khwin,halo2 la yakk..hihihi

  • emma says:

    ha ah..cpt2 skit cik ruxi…

  • MyAzhax says:

    wah, katik dah bergelar suami? tahniah katik 😀

    request ole 50-50, kick flip boleh?

  • Leave a Reply


    -->
     

    All Images Copyright SnapIT Photography & Motion