" />

2012 Wedding Promotion

Assalamualaikum.

Dah hampir 3 tahun kot aku tak buat promosi untuk pakej2 perkahwinan aku. Tapi kali ni aku teringin nak buat promosi untuk bakal2 pengantin sekalian. Tak nak cakap banyak, kalau ada yang berminat dengan promosi kali ni, silalah contact secepat yang mungkin kerana promosi ini akan berakhir hujung Jun ni. Oh ya, btw promosi ini juga hanya khas untuk pengantin yang akan melangsungkan perkahwinan mereka pada bulan Jun sampai Disember tahun ini. Sekali lagi oh ya, hehe, promosi ini korang akan dapat special bag sebagai hadiah. Bukan beg biasa, tapi korang boleh letak nama korang dan juga tarikh perkahwinan kat beg comel ini. Size beg ni lebih kurang 13inci X 13inci. Boleh lihat contoh di bawah ye.


Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

Tags: , , , , ,

Like this post? Share it!

  • Tweet
  • Facebook

facebook comments:

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion