" />

Adi dan Yanti

Salam..

Pertama sekali, aku ingin ucapkan selamat tahun baru kepada semua pengunjung blog ini, tiada kata ucapan selain aku berharap korang semua mempunyai suatu azam untuk berjaya dalam hidup ini, InsyaAllah. Oh ya, amacam dengan penampilan blog aku, tahun baru, blog pun kena renovated sikit la kan, hehe..aku bagi gambar besarĀ² punya supaya korang tengok pun puas. Ok, kali ni job aku di Banting pula, iaitu majlis pernikahan pasangan Adi dan Yanti, ini adalah job si Acai, Acai x dapat hadir untuk shoot Adi dan Yanti pada hari tersebut, terima kasih Acai kerana mempercayai aku untuk shoot mereka.

Terima kasih kepada Cot yang sudi menemani aku pada hari tu, dan x lupa juga kepada kedua pasangan ni yang sangatĀ² best dalam melayan karenah kami berdua. Semoga korang berbahagia selamanya. InsyaAllah.

***

“each moment is too precious to waste”

wassalam~

Kerul Shukor
Jurufoto
Email: jurufoto@ymail.com
Tel: 017.209.2184
YM: kerulala

  

Like this post? Share it!

  • Tweet
  • Facebook

facebook comments:

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion