" />

Adi dan Yanti(bertandang)

Salam,
kali ini siri si Adi dan Yanti bertandang pula, majlis mereka di lansungkan di Dewan Kelana, Kelana Jaya. Tapi kali ini, official photographer mereka ialah Acai yang sepatutnya shoot mereka ketika majlis pernikahan mereka dahulu, tetapi Acai ada hal yang tak dapat di elakan ketika itu dan dia mewakilkan aku, entry pernikahan mereka ada di bawah. Korang layan dulu yang ini ok.

Pada majlis mereka tu, aku nampak ramai selebriti-selebriti yang hadir, yang aku tak puas hati tu, aku boleh tanya si Acai yang driver untuk pengantin tu macam Rosyam Nor kan, padahal memang Rosyam Nor pun yang jadi driver masa pengantin berarak ke dewan, arhhhh..tak dapat aku nak bergambar ngn idola aku tu, si Acai je dapat bergambar, aku ni mmg susah sikit nak cam orang, hahaha..lawak², apa-apa pun terima kasih kepada Acai yang sudi menjemput aku untuk shoot pada majlis mereka, dan kepada Adi dan Yanti, korang nampak makin ceria lah sekarang, maklum lah, pengantin baru kan..hehe, tapi memang korang berdua ni memang sporting habis laa, very very friendly and funny, hehe..aku harapkan semoga korang berdua berbahagia sepanjang hayat. InsyaAllah.

***

“each moment is too precious to waste”

wassalam~

Kerul Shukor
Jurufoto
Email: jurufoto@ymail.com
Tel: 017.209.2184
YM: kerulala

  

Like this post? Share it!

  • Tweet
  • Facebook

facebook comments:

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion