" />

Adnan dan Farah

Salam, akhirnya bernafas juga blog aku ni dengan kehadiran entri yang agak lama tunggu barisan, dari bulan Disember tahun lepas memang aku sangat sibuk dengan pelbagai urusan termasuk lah urusan kah..kah..kah..hehehe. Ok, kali ni entri aku ialah majlis Adnan dan Farah. Dari majlis nikah mereka sampai lah ke bertandang rumah Nan di Pahang, untuk majlis belah Farah aku hanya menjadi 2nd photog untuk OP mereka iaitu Acai Jawe. Adnan adalah adik kepada ex-customer aku iaitu Fatimah.

Album mereka berdua pun sudah siap awal lagi, cuma update saja baru ni, aku berharap aku ada masa yang cukup lagi untuk update blog ni. Diharap korang terus mengikuti blog aku yang tak seberapa ni. Untuk kedua pasangan ni, semoga kalian berbahagia lah sepanjang hayat bersama. Dan terima kasih kepada korang berdua yang memberi layanan best kat aku.

***

“each moment is too precious to waste”

wassalam~

Kerul Shukor
Jurufoto
Email: jurufoto@ymail.com
Tel: 017.209.2184
YM: kerulala

  

Tags: , , , , , , , , , ,

Like this post? Share it!

  • Tweet
  • Facebook

facebook comments:

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion