" />

Aina & Najwa Street Portraiture

Salam..
pada hari Ahad tu..sebelum aku shoot LTDL, aku shoot portraiture di area Central Market dan kawsan skitarnya…outing kali ni dianjurkan oleh kawan² dari UniKL Miat yang membawa pelajar² mereka, terima kasih kat Faizal Sharif …sperti biasa aku, Zayd, Chot, dan Nanba datang pada pagi tu dalam pukul 9am…kita orang carpool ngan chot dari Bangi..yang selebihnya seperti Sumardi, Amm, Agen,Waja dan Appen menyusul kemudian..outing kali ni disertai oleh bro Wazari

outing berakhir pada pukul 1.00pm…selepas makan tegahari di area CM..selepas group photo, smua bersurai..tapi aku n kawan² lain xbalik lagi n tunggu untuk LTDL pada pkul 3pm tu..okla, korang layan la gambar dulu k…

ok..lastly aku nak ucapkan terima kasih kepada organizer yang sudi menjemput aku dan rakan² yang lain..terima kasih juga kepada model Aina dan Najwa…korang best!!

Wasalam.

Like this post? Share it!

  • Tweet
  • Facebook

facebook comments:

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion