" />

Akasyah dan Dr. Mastura

Salam,
1stly Alhamdulillah coz blog aku telah pulih kembali, selama 16 hari aku peram entri ni xdapat nak update dek blog aku down disebabkan masalah teknikal hosting provider blog aku ni. Bukan blog aku sorang je yang terkena, member yang lain pun sama. Sudah 2 kali terkena macamni, adoii..sabar je lah. Ok, entri kali ni ialah pasangan doktor Akasyah dan Mastura yang berlangsung di Masjid Wilayah(nikah) dan Dewan Datuk Keramat(bertandang). Terima kasih kepada Acai Jawe yang memberi kepercayaan kepada aku untuk shoot pasangan ni kerana menggantikan dia sebagai OP pada majlis ni. Ok, kasi layan gambar dulu..

Kepada pengantin, sory sangat² lambat update entri korang berdua ni kerana masalah di atas. Terima kasih juga kepada kedua belah pihak keluarga pengantin yang memberi layanan yang best sepanjang majlis berlangsung. Semoga korang bergembira menyambut syawal kali ni, yelah..dulu bujang, sekarang sudah berdua, pasti lebih seronok kan.hehe.

Oh ye, dikesempatan ini, aku menyusun jari memohon maaf dan ingin mengucapkan selamat hari raya kepada semua pengunjung blog aku yang x seberapa ni. Harap maaf dan silap aku ucapkan sekali lagi andai kata² dan perbuatan aku selama ni mengguris hati.

Selamat Hari Raya..!!!

***

“each moment is too precious to waste”

wassalam~

Kerul Shukor
Jurufoto
Email: jurufoto@ymail.com
Tel: 017.209.2184
YM: kerulala

  

Tags: , , , , ,

Like this post? Share it!

  • Tweet
  • Facebook

facebook comments:

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion