" />

Amin dan Kusha

Salam…
baru² ni job aku di Temerloh(balik kampung)..hehe, mereka berdua ni selamat diijab kabulkan di rumah Kusha iaitu di Temerloh, pengantin lelaki berasal dari Kedah..selama 3 hari aku shoot kedua pasangan ni bermula pada majlis pernikahan/persandingan sehinggalah bertandang…majlis bertandang mereka bertempat di Universiti Malaya..mmg agak penat gak lah, pas abis majlis mereka di Temerloh, esoknye aku gerak ke KL untuk majlis bertandang mereka..hehe, tapi semuanya berjalan dengan lancar, Alhamdulillah..

ok, akhir sekali, aku nak ucapkan ribuan terima kasih kepada kedua mempelai ni coz memberi layanan yang best dan sangat sporting..x lupa juga kepada ahli keluarga mereka yang mesra dan ramah dengan aku sepanjang majlis mereka..semoga korang berbahagia selamanya..amin

***

“each moment is too precious to waste”

wassalam~

Kerul Shukor
Jurufoto
Email: jurufoto@ymail.com
Tel: 017.209.2184
YM: kerulala

Like this post? Share it!

  • Tweet
  • Facebook

facebook comments:

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion