" />

Ayob dan Farizan

Salam..
entry aku kali ni adalah job aku kat Jerantut, Pahang…balik kampung lg aku,hehe..ok, si Ayob ni asal dari Terengganu dan majlis mereka ni berlangsung di Kampung Temin, Jerantut iaitu rumah Farizan..kedua pasangan ni mmg ceria dan kelakar..majlis mereka bermula dgn majlis pernikahan pada sebelah pagi dan terus melangsungkan majlis perkahwinan pda tgah ari tu..satu ari selesai..mmg penat gak aku..tp pengantin pun msti penat tapi mereka tetap cool je,hehe..oklah,layan dlu pic di bawah ni k..

pada majlis mereka ni jugalah aku rasmikan lens baru aku..mata ikang..bkn sng sebnarnye nk main ngn ikang ni..nak control distort nye lagi,silap2 subjek tu bleh jadi alien,hehe..tp, mmg ada keistimewaannye ikang ni..cuma aku xbis nak test kaw2 lagi ikang ni..dan masih bnyk kena blajar..huee..xpela,asyik bebel pasal ikang je ni..kepada kedua pengantin baru ni, smoga korang berbahagia selamanya..InsyaAllah

***
“each moment is too precious to waste”

wassalam~

Kerul Shukor
Jurufoto
Email: jurufoto@ymail.com
Tel: 017.209.2184
YM: kerulala

Like this post? Share it!

  • Tweet
  • Facebook

Comments Closed

  • nanba says:

    macam duk dalam akuarium…

  • @mmw@t@n says:

    wakaka.. aku dah jadi nemo dah..

  • zam says:

    ~ cun beb mata ikan kali nie.
    ~ global roaming punya lens. hehehe

  • kerul says:

    @cik pingu:hehe..thanx ya..segan plak pgil abg2..hehe

    @nanba/amm: ekkeke..korang berdua xpyh dah pegi Aquaria klcc, bazir duit je nti..

    @zam: thanx zam, msih bnyak kena blajar lg ngn lens ni..huu

  • ikhwanmuda says:

    Tuu diaaaa…melengkung abih gambo buat dek aok yak,huhu. koi nunggu la aok kat gunung senyum ahad bebaru ni. Keknye ‘instinct’ koi merasakan aok mesti tak daye sebab lepas nyooting gambo sabtu te dak? hohoho… anyway, gambo tetap ampuh…pergh!

  • acai says:

    perrghhhh itu diaa..dah kuar mata ikang,hehe..:)
    memang nampak perspektif lain skit kerul..tapi asalkan subjek tak melengkung memng best dan fun,hehe..
    kerul, aku paling suka gambar yang dua2 pengantin peluk tu..moment yang terbaik!!

  • kerul says:

    @ikhwan: sory wan,koi mmg lupa trus ri ahad ter..koi penat sgt..lgpun koi blik kl trus pagi ahad ter..xpe,next time la k..wess..moh ler lepak..thanx wan.

    @acai: tu la cai..mmg lain dri yg lain cai..lau kreatif cket je,dh dpt gmbar best..thanx cai.

  • anum says:

    very nice shoot

  • kerul says:

    terima kasih cik anum..:)

  • cot says:

    perghhh..
    skali kuar..
    bersepah gambar mate ikan..
    cun r kerul…
    mwhahahahaha

  • lalalili says:

    sukenya tgok mempelai ni mngenakan baju hijau tirqoise ni…
    jarang nak juma pngantin pakai warna ni…
    nak plak dipadankan dgn fisheye lens baru kamu ni kan???
    semuanya nampak ok…
    lagipun i dah try…
    hehhe…

  • nanba says:

    aku nak gi pasar la camni.. Ikan apa yang matanya besar???

  • anis says:

    nice pic…cute gmbr k.tipah kt ketapi mcm bdk pas sek g dating kt stsen ketapi cme xpkai bju sek je
    huhuhu………

  • kerul says:

    @cot: thanx cot..byk lg kna blajar ttg lens tu..

    @lalalili: lawakan baju ijau tu..hehe

    @nanba: ikan bawal kot..hihi

    @anis: thanx anis..comey kan..:)

  • hanif ramli says:

    aok men mate ikan ekk skang
    hahah
    santek la

  • -->
     

    All Images Copyright SnapIT Photography & Motion