" />

Azri dan Zurie

Salam..
penatnye…hehe,tp tulah..bulan 6 ni mmg bnyak orang kahwin kan..sbnarnye aku shoot pasangan Azri dan Zurie masa aku baru abis job Hisyam dan Midra tu..pas bis job dorang..aku trus balik Pahang keesokan harinye untuk cover majlis Azri dan Zurie ni di Temerloh, cadangnye nak balik malam tu terus,hehe..sampai rumah x larat dah nak bangun..tp alhamdulillah,smuanye slamat..ok, korang layan dulu k..

ok..akhir sekali, aku nak ucapkan ribuan terima kasih kepada keluarga pengantin yang melayan aku sampai segan aku..hehe,mmg best la family dorang..dan x lupa juga kepada Zam coz jadi OP pada majlis pernikahan dorang ari tu..ok,kepada Azri dan Zurie..tggu album korang siap nanti ye, selamat pengatin baru dan moga kekal selamanye..

***
“each moment is too precious to waste”

wassalam~

Kerul Shukor
Jurufoto
Email: jurufoto@ymail.com
Tel: 017.209.2184
YM: kerulala

p/s: acai mesti pelik aku updated pantas kali ni…hehe,geng ikan bersatu!!!

Like this post? Share it!

  • Tweet
  • Facebook

facebook comments:

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion