" />

Archive: ‘Pertunangan’



Anep dan Nana | Pertunangan

Thursday, October 21st, 2010

Salam,
Kali ni aku update majlis pertunangan Anep dan Nana, couple yang sangat comey dan sama padan. Majlis mereka berlangsung di Temerloh di rumah si Nana. Anep ni kawan aku dari dulu lagi, memang pendiam dan suka amat berahsia, aku tahu tentang majlis mereka ni pun agak last minit, dia cakap bukan dia yang nak bertunang. Last² pecah gak rahsia. Hehe, nasib baik aku free time tu untuk shoot mereka.

Terima kasih kat family korang yang memberi kerjasama pada hari tu. Senang bekerja dengan korang semua, diharap, Anep dan Nana, kekal sehingga ke jinjang pelamin. Amin.

***

“each moment is too precious to waste”

wassalam~

Kerul Shukor
Jurufoto
Email: jurufoto@ymail.com
Tel: 017.209.2184
YM: kerulala

  

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion