" />

Archive: ‘Uncategorized’



Snapit Gallery

Friday, February 22nd, 2013

Assalamualaikum

image

Feel free to visit Snapit Gallery

WWW.SNAPIT.COM.MY

2013 Promotion!!!

Wednesday, December 26th, 2012

Assalamualaikum.

Hi,

The 2013 PROMOTION is now ready for booking!!

Limited to 10 customers only. Grab it now..:)

Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  
https://www.veryhair.com/

Faris + Azlin

Tuesday, November 6th, 2012

















































Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

Double teaser..

Thursday, February 24th, 2011

Dan | Huna

Friday, December 24th, 2010

Tahniah kepada kedua pasangan Dan n Huna, korang mmg best dan sporting. Terima kasih kat family korang juga yang banyak memberi bantuan. Semoga kalian bahagia hingga ke akhir hayat. Amin

p/s: 2011 lagi beberapa hari saja lagi ni, aku akan membuat beberapa perubahan besar dalam hidup aku termasuk lah di dalam bidang fotografi ini menjelang 2011. So, nantikan dan akan aku janji yang terbaik untuk semua. InsyaAllah.

***

“each moment is too precious to waste”

wassalam~

Kerul Shukor
Jurufoto
Email: jurufoto@ymail.com
Tel: 017.209.2184
YM: kerulala

  

Salam dan Miera

Tuesday, July 6th, 2010

Salam,
Ok, lama x berupdate ni coz aku sangat lah bz,tapi akhirnya dapat juga update,ok, kali ni giliran pasangan Salam dan Miera, majlis mereka berlangsung di Temerloh. Salam merupakan seorang tentera dan beliau sangat serius..hehe, tapi lembut hatinya, memang agak mencabar kat aku ni untuk menyuruh Salam senyum, tapi tu semua cabaran buat aku untuk memantapkan PR aku lagi. Apapun, abg Salam tetap memberi senyuman mahalnya itu..hehe

Aku suka warna tema majlis mereka, pink n purple, mmg ummpphhh..pelamin pun cantik..(aku dah start usya mana² yang patut skang ni), ok..terima kasih tak terhingga kepada keluarga pengantin yang banyak memberi bantuan dan layanan best pada aku. Akhir sekali, semoga korang berdua berbahagia hingga ke ahkir hayat. Amin

***

“each moment is too precious to waste”

wassalam~

Kerul Shukor
Jurufoto
Email: jurufoto@ymail.com
Tel: 017.209.2184
YM: kerulala

  

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion