" />

Farid dan Reen

Salam..dah berabuk rumah aku ni ha x update..sory kepada Farid dan Reen coz xdapat nak update sperti yang dijangkakan coz terlalu sibuk sedikit dengan kerja² pembikinan album dan kerja² normal aku..sory ya!!
ok..kali ni aku updated kan majlis pernikahan dan perkahwinan kedua mempelai yang merupakan kawan aku juga iaitu Farid dan Reen di mana majlis pernikahan mereka diadakan di belah pihak Reen iaitu di Masjid Damansara Damai dan majlis perkahwinan mereka berlangsung di Temerloh, Pahang rumah si Farid..diorang ni sangat sporting dan sangat happening, ok, korang layan dulu..

Alhamdulillah, majlis(perkahwinan) mereka sempurna dilangsungkan walaupun hujan di sebelah petangnya tetapi tidak langsung mematahkan semangat mereka berdua ni buat outdoor..terima kasih kepada keluarga kedua belah pihak yang begitu mesra dan ramah dengan aku..kepada kedua taggers aku iaitu Ajax dan Zam thanx bebanyak kat korang berdua kerna sudi ikut..

Selamat Berpuasa Semua

***

“each moment is too precious to waste”

wassalam~

Kerul Shukor
Jurufoto
Email: jurufoto@ymail.com
Tel: 017.209.2184
YM: kerulala

Like this post? Share it!

  • Tweet
  • Facebook

facebook comments:

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion