" />

Radzi dan Fizah

Salam, job kali ni di Dewan Ibukota, Setapak. Dah 2 kali aku shoot di dewan ini, so dah ada sedikit pengalaman semasa hari tu, ok, kali ni giliran kedua mempelai Radzi dan Fizah yang melansungkan majlis persandingan mereka di situ, mereka dinikahkan pada hari yang sama di sebelah paginya, Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar.

pada hari tersebut aku ditemani oleh Helmi, thanks nanba coz banyak memberi bantuan kepada aku. Tak lupa juga kepada keluarga kedua belah pihak yang telah bagi kerjasama pada kami. Kepada Radzi dan Fizah, selamat menempuh alam perkahwinan ini dan harap korang kekal sepanjang hayat.

***

“each moment is too precious to waste”

wassalam~

Kerul Shukor
Jurufoto
Email: jurufoto@ymail.com
Tel: 017.209.2184
YM: kerulala

  

Like this post? Share it!

  • Tweet
  • Facebook

facebook comments:

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion