" />

Ijmal dan Tasha

Salam,
Sudah lama gak duk coming soon ni kan..hehe, hari ni barulah ada kesempatan nak update entry ni. Kebelakangan ni aku terlalu sibuk, kekadang ter-nyibuk..haha. Ok, entry kali ni giliran Ijmal dan Tasha bersanding di Dewan Tun Razak, Cheras. Kedua-dua mereka ini berasal dari utara. Syok dok dengaq depa sembang..ok, layan dulu gambarĀ² mereka ye..

Cantik pulak aku tengok pasangan ni berpakaian pengantin warna merah. Entry pasangan yang lepas pun warna merah juga. Hehe, terima kasih pada Ajak yang menemani aku pada majlis mereka hari tu, dan kepada kedua pengantin baru ni, semoga korang kekal bahagia hingga akhir hayat hendaknya. Amin

***

“each moment is too precious to waste”

wassalam~

Kerul Shukor
Jurufoto
Email: jurufoto@ymail.com
Tel: 017.209.2184
YM: kerulala

  

Like this post? Share it!

  • Tweet
  • Facebook

facebook comments:

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion