" />

Hashim dan Fatimah

Salam.
Ok..musim kahwin sudah pun bermula, hehe, first entry untuk musim kali ni adalah pasangan Hashim dan Fatimah yang berlangsung di Temerloh. Selama 3 hari majlis mereka berlangsung iaitu nikah, sanding dan bertandang. Agak penat juga lah aku, tapi sure mereka berdua ni lagi penat. Pasangan ni mmg best n cool je..kebetulan pulak si Hashim adalah rakan sekolah aku dulu, enjoy shoot mereka..layan gamborĀ² dulu yaa..

Ok. lastly, thanks kepada keluarga kedua belah pihak yang banyak memberi pertolongan dan layanan best pada aku selama 3 hari..:)..kepada Zam thanks coz sudi menemani aku. Ok, akhir kata, semoga korang berdua berbahagia dan kekal selamanya..Amin

***

“each moment is too precious to waste”

wassalam~

Kerul Shukor
Jurufoto
Email: jurufoto@ymail.com
Tel: 017.209.2184
YM: kerulala

  

Like this post? Share it!

  • Tweet
  • Facebook

facebook comments:

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion