" />

Din dan Yanti

Salam.
seperti biasa, entry aku kali ni adalah wedding lagi..haha, x kan nak update pasal aku plak kan..hehe, ok, kali ni job aku di kampung halaman aku lagi di Temerloh, Pahang. Majlis persandingan mereka diadakan di Bukit Cermin, Mentakab dan pada belah pihak Din diadakan di Kedah. Layan dulu..

terima kasih kepada keluarga dan korang berdua yang banyak memberi layanan yang bagus sepanjang majlis, semoga korang berdua berbahagia dah kekal selamanya. Amin

***

“each moment is too precious to waste”

wassalam~

Kerul Shukor
Jurufoto
Email: jurufoto@ymail.com
Tel: 017.209.2184
YM: kerulala

  

Like this post? Share it!

  • Tweet
  • Facebook

facebook comments:

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion