" />

Edy dan Fiza

Salam..
ushhh..lama gila aku xupdate blog ni..hehehe,baru² ni kena demam yg teruk juga la..hmpir 2 mggu aku demam..baru je nak elok, demam dtg balik..hehe,masa aku shoot couple ni pun aku sebenarnya baru je nak demam…telan panadol je la, nasib baik si Zayd dan Acai ikut skali, dapat la diorang jadi backup time aku pening kepala ri tu, thanx mate..oke², kali ni entry aku ialah majlis persandingan Edy dan Fiza..sebenarnya ni adalah job si Rashdi Amin a.k.a Peveyhack di mana aku diamanahkan untuk shoot pengantin ni oleh Pevey, oke²..korang layan dulu r k..

akhir sekali, aku nak ucapkan terima kasih kat abam Peveyhack yang memberi kepercayaan kat aku untuk amik tugasan beliau ini..dan kepada Zayd dan Acai yang sudi turun sekali, thanx bro..dan kepada pengantin yang sgt rock dan sporting ini, smoga korang kekal bahagia untuk selamanya..InsyaAllah~

***
“each moment is too precious to waste”

Wassalam~

Kerul Shukor
Jurufoto
Email: jurufoto@ymail.com
Tel: 017.209.2184
YM: kerulala

Like this post? Share it!

  • Tweet
  • Facebook

facebook comments:

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion