" />

Fairuz dan Sobrina

Salam..

Kali ni aku update laju sikit since kerja¬≤ pindah sudah selesai..kalau x, jangan kan nak update blog ni..nak buka internet pun x sempat..Alhamdulillah, semuanya dah selesai dan kembali normal, tapi penat x habis lagi,hehe..ok, kali ni job aku ialah di Dewan Merak Kayangan, pasangan Fairuz dan Sobrina ni dulu aku pernah shoot pre-wedd bersama Amm dulu, nak tengok gambar pre-wedd dorang tekan SINI…ok, pada majlis mereka, aku ditemani oleh Zayd dan Acai yang banyak membantu aku masa majlis tu..thanx korang, oklah, layan dulu ye gambar di bawah.

kepada Fairuz dan Sobrina, semoga kalian kekal berbahagia selamanya dan terima kasih kepada korang n family yang memberi layanan yang terbaik pada pihak kami bertiga sepanjang majlis berlansung..terima kasih juga kepada OP dari G.I Photoshoot yang banyak memberi pertolongan dan sudi bekerjasama dengan pihak kami pada hari tu..

***

“each moment is too precious to waste”

wassalam~

Kerul Shukor
Jurufoto
Email: jurufoto@ymail.com
Tel: 017.209.2184
YM: kerulala

Like this post? Share it!

  • Tweet
  • Facebook

facebook comments:

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion