" />

Fairuz dan Sobrina Pre-Wedding

Salam..
pengupdatedan sangat perlahan skarang ni..aku bz, bz dengan kerja² normal aku..hehe,ok..kali ni aku update jualah..ok, entry kali ni adalah pre-wedding pasangan yang sangattttttt best dan rock skali, ni adalah job si Abam Amm, terima kasih kepada Amm yang sudi jemput aku untuk join…mungkin ini adalah kali terakhir aku dan rakan² lain dapat shoot bersama abam Amm ni coz pasni dia dah nak behijrah…isk..iskk..sob..sob….ok², kami start shoot pukul 9am di UPM(pokok sebatang tuuu) pastu pegi shoot di Putrajaya plok…seperti yang aku ckap awal tadi..kedua pasangan ni sgt best dan hepy² sokmo..xda masalah nak shoot dorang coz sangat friendly..hehe,ngee..ok²,layan pics plok..

ok..dah bis..skali lagi, ucapan terima kasih kat abam Amm kita..dan kepada pasangan ni semoga hepy n ceria sokmo taw, majlis korang pun dah dekat..buat persediaan yang betul² taw..hehe

***

“each moment is too precious to waste”

wassalam~

Kerul Shukor
Jurufoto
Email: jurufoto@ymail.com
Tel: 017.209.2184
YM: kerulala

Like this post? Share it!

  • Tweet
  • Facebook

facebook comments:

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion