" />

Hafiz+Linda

Assalamualaikum,

Kali ni aku update majlis perkahwinan Hafiz dan Linda yang diadakan di Temerloh. Kalau diikutkan rezeki aku tahun ni banyak dekat belah kampung sendiri, Temerloh. Alhamdulillah, tapi rezeki tu kat mana2 ada, kena usaha je, insyaAllah. Ok, korang layan dulu ye.






































Outdoor kat kereta api Mentakab ni memang popular sekarang ni macam yang aku ceritakan entri2 yang lepas. Kalau bernasib baik, ada juga gerabak2 yang baru sampai, ada bawak batu, minyak, emas, perak..dah2, melalut ni. Oklah, terima kasih kepada kedua2 pengantin dan juga rakan2 PKSN korang yang sangat happening. Semoga dimurahkan rezeki dan kekal bahagia selamanya. Amin.

Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

Tags: , , , , , , , , ,

Like this post? Share it!

  • Tweet
  • Facebook

facebook comments:

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion