" />

Ijat + Siti

Assalamualaikum,

Kali ni entri aku pasangan Ijat dan Siti yang dilangsungkan di Kuantan. Jarang juga aku dapat job area Kuantan ni, alhamdulillah rezeki ada pulak kan. Kalau masa study dulu aku selalu jalan2 ke Kuantan, bukan jauh sangat Temerloh ke Kuantan. Tapi Kuantan memang best, kalau nak mandi pantai memang terbaik. Oklah, jom layan gambar-gambar diorang.































Sebenarnya aku teringin nak buat outdoor di tepi Pantai Berserah, tapi takda rezeki hari tu. Oklah, terima kasih kepada kedua pengantin memberi layanan kat aku selama 2 hari di sana. Semoga kalian dimurahkan rezeki dan kekal selamnya. Amin

Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

Tags: , , , , , , ,

Like this post? Share it!

  • Tweet
  • Facebook

facebook comments:

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion