" />

Ikhsan + Syazana

Assalamualaikum.

Kali ni job aku kat Bukit Gambir Muar, Johor. Pada mulanya aku ingatkan jauh, rupanya dekat je. Kali terakhir job aku di Johor tahun lepas. Sebenarnya seronok bila aku berpeluang buat job di Johor ni, macam2 adat dorang ada. Terutama sekali tol lah, kalau pihak pengantin lelaki tak sediakan duit tol ni kelam kabut juga coz rata2 penjaga tol ni tegar orangnya tak mahu buka laluan. Tapi tu semua untuk happy2 je, menceriakan suasana dengan pelbagai telatah.








































Untuk outdoor ni aku buat di Pekan Sungai Mati. Memang sebuah pekan yang lama, dengan majoriti masyarakat cina yang terlalu friendly. Sampaikan aku nak shoot pun dorang guide, haha. Kekadang tensen juga, tapi dorang memang terlalu peramah. Oklah, terima kasih kepada kedua pengantin dan juga keluarga pengantin yang menyediakan penginapan aku dan memberi layanan yang baik. Terima kasih juga kepada assistance aku Nas yang sudi menemani aku ke sini.

Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

Tags: , , , , , , , ,

Like this post? Share it!

  • Tweet
  • Facebook

facebook comments:

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion