" />

LTDL Final Stage-Kuala Lumpur Criterium

Hari ahad baru ni aku n rakanĀ² lain pegi layan LTDL di Kuala Lumpur…memandangkan ianya final stage mmbuatkan kitaorang teruja sekali…smua planning di buat oleh Zayd, dari segi jalan pintas, strategi dan smuanya..thanx Zayd, walaupun ada lokasi kami yang terlepas tapi 80% plan kitaorang berjaya pada hari tu..berlari kesana sani, start dari Jalan Raja Chulan, bergerak naik monerel pegi ke Bukit Nanas, kemudian berlari pegi ke depan KLCC pastu berlari lagi pegi nek tren pegi ke dataran merdeka..walaupun agak penat..tapi xpela, janji puas…LTDL kali ni aku mmg target nak main panning saja..banyak gambar panning, sampai aku pun pening la.. ada yg menjadi, ada yang x..adat la tu kan..xpela..layan je la dulu k


test dlu panning kat uncle ni…


go malaysia!!!

Terima Kasih..jumpa lagi untuk LTDL akan datang..

Like this post? Share it!

  • Tweet
  • Facebook

facebook comments:

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion