" />

Nasrul dan Maria

Salam..
dah bersawang rupanye rumah aku ni..hehe,agak lama jugak aku x update blog aku..2 mnggu ni aku sngat bz..xsempat nak buka blog pun..xpela,ari ni aku up beberapa keping gambar majlis perkahwinan kawan sekampung aku di Temerloh, Pahang…

Nasrul atau panggilan rhodong2(teman) ialah De…aku brkwan dengan si De ni dari sekolah dulu..abis skolah,dia sama2 juga ngan aku sambung study kat kedah..kat situ la si De ni berjumpa si Maria ni..hehe,tu la..rezeki dan jodoh semuanya di tangan tuhan..Alhamdulillah, mereka berdua ni selamat di ijab kabul kan di Kedah di rumah Maria..aku hanya dapat ke temerloh saja semasa majlis bertandang ni, aku plan nak jadi pengapit si De ni,tapi xbleh,kena jadi OP,hehe..ok,korang layan la lu gmbar ni k..bnyk membebel dah ni..ok

ok..kat sini aku ingin mengucapkan terima kasih kat Zam coz tag along bersama aku..oklah..kepada De dan Maria ni,selamat menempuh kehidupan yang baru ni k..semoga kekal bahagia selamanya,InsyaAllah..

***
“each moment is too precious to waste”

Wassalam~

p/s: de..sok koi kahwin aok jadi pengapit yakk..hehe

Kerul Shukor
Jurufoto
Email: jurufoto@ymail.com
Tel: 017.209.2184
YM: kerulala

Like this post? Share it!

  • Tweet
  • Facebook

facebook comments:

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion