" />

Rizal + Aini

Assalamualaikum,

Cuti sekolah dah pun bermula, bagi geng photog kahwin mesti sangat sibuk termasuklah aku. Aku paling suka time cuti sekolah jalan tak jem, hehe. Ok2, kali ni aku update majlis perkahwinan Rizal dan Aini. Majlis mereka diadakan di Temerloh, balik kampung lagi. Aku shoot kedua-dua belah pengantin lelaki dan perempuan. Layan dulu ye.


















































Terima kasih kepada kedua pengantin dan family pengantin yang memberi kerjasama pada aku. Semoga korang berdua dimurahkan rezeki dan berbahagia selamanya. Amin

Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

Tags: , , , , , ,

Like this post? Share it!

  • Tweet
  • Facebook

facebook comments:

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion