" />

Safwan dan Rahaya

Salam..
kali ni entry aku job kahwin di Keratong, Pahang dan bertandang pula di Jeram, Selangor…kedua pasangan ni sangat sporting dan best skali, xlupa juga dengan family kedua belah pihak yang sangat peramah dan mesra sampai naik segan dah aku…xpelah, korang layan je r lu gambar mereka k..

***

akhir sekali, aku nak ucapkan ribuan terima kasih kat 2 orang yang tag along bersama aku iaitu K.A dan Ajak..ada juga teman aku pada hari tu..ok, selamat pengantin baru Safwan dan Rahaya semoga korang berdua kekal bahagia selamanya..InsyaAllah..

***
“each moment is too precious to waste”

Wassalam~

Kerul Shukor
Jurufoto
Email: jurufoto@ymail.com
Tel: 017.209.2184
YM: kerulala

Like this post? Share it!

  • Tweet
  • Facebook

facebook comments:

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion