" />

Salam dan Miera

Salam,
Ok, lama x berupdate ni coz aku sangat lah bz,tapi akhirnya dapat juga update,ok, kali ni giliran pasangan Salam dan Miera, majlis mereka berlangsung di Temerloh. Salam merupakan seorang tentera dan beliau sangat serius..hehe, tapi lembut hatinya, memang agak mencabar kat aku ni untuk menyuruh Salam senyum, tapi tu semua cabaran buat aku untuk memantapkan PR aku lagi. Apapun, abg Salam tetap memberi senyuman mahalnya itu..hehe

Aku suka warna tema majlis mereka, pink n purple, mmg ummpphhh..pelamin pun cantik..(aku dah start usya mana² yang patut skang ni), ok..terima kasih tak terhingga kepada keluarga pengantin yang banyak memberi bantuan dan layanan best pada aku. Akhir sekali, semoga korang berdua berbahagia hingga ke ahkir hayat. Amin

***

“each moment is too precious to waste”

wassalam~

Kerul Shukor
Jurufoto
Email: jurufoto@ymail.com
Tel: 017.209.2184
YM: kerulala

  

Like this post? Share it!

  • Tweet
  • Facebook

facebook comments:

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion