" />

Sani + Lia

Assalamualaikum,

Kali ni job aku dekat Kuala Selangor. Fuhh, memang boleh tahan juga jauhnya, first time aku jejak ke sini, kalau dulu orang cakap Kuala Selangor mesti aku terbayang sawah padi. Hehe, tapi job aku di tengah pekan Kuala Selangor ni, sawah padi memang tak nampak lah. Tapi sekarang highway dah ada, so tak terasa jauhnya.






















Untuk outdoor mereka ni aku buat di Bukit Malawati, hehe. Memang thrill lah nak bukit ni dengan menggunakan tram untuk naik atas bukit. Bila naik je, terperanjat coz memang banyak monyet. Tapi hati2, monyet sini memang kelaparan sokmo. Hehe, oklah, kepada kedua pengantin ini aku ucapkan selamat pengantin baru dan murah rezeki. Terima kasih juga kepada korang berdua.

Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

Tags: , , , , ,

Like this post? Share it!

  • Tweet
  • Facebook

facebook comments:

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion