" />

Aleem dan Nadia

Salam..
baru2 ni aku, Acai dan Zayd tag along bersama Fairuz Ismail yang merupakan founder Avicenna Studio..kita orang shoot majlis pernikahan yang berlangsung di Masjid Wilayah yang terkenal dengan keindahan dan kesenian seni bina..mmg sangat cantik, 1st time aku sampai di sana..agak teruja jugak la kan..ok2, korang layan dulu gambar2 kat bawah ni dulu ye…

akhir sekali..aku nak ucapkan ribuan terima kasih kat Fairuz Ismail yang sudi menjemput aku untuk tag bersama-sama..thanx bro..next time bleh join lagi x?..hehehe.

Wassalam~

Like this post? Share it!

  • Tweet
  • Facebook
  • lala lili says:

    hensem gak kan mat salleh ni…
    hahaha…
    btw hasil yang memuaskan…
    keep it up…

  • kerul says:

    Ikhwan: xda la telentang weh..cuma tengkuk je bengkok kan..hehe..lau smbil nguap amik gmbor,gambor jadi separuh je la weh..wkwkakak..

    lala lili: ye ke,mana hensem sya ngan dia..?hehe..thnx

  • acai says:

    waaaahhh superb gambar kerul..:) kaler ko pun best ar..untung ko ada 2 body leh ada wide ngan tele,hehe..nnti aku nak tanye pasal sharpness ko lah,hihi..weii, upload ar nanti gambar2 kita yg gile tu 🙂 kalau ko takmo buat bak sini gambar tu mail aku,hehe..

  • @mmw@t@n says:

    abam kerul, gambo mmg superb.. hehehe..

  • cot says:

    cayalah rul….mmg mantoi gambar ko…gud job

  • zam says:

    ~best gambaq terbaru nie
    ~mantopppps..:)

  • emma says:

    MANTOOP..
    bRO GAMBAR BILA SIAP?

  • kerul says:

    @acai: thanx,tapi aku tetap suka color ko lagi cai,hehe..oke bro..nti gue kasi mail kat ko k..aku segan nak upload kat cini..wakakka,xbleh blah r..ekeke

    @amm: thanx bro..gmbar ko pon apa kurangnye..smakin mantap la..

    @cot: thanx.. 🙂

    @zam: thanx bro..ujung bulan ni lepak ngeteh² weh di temerloh..

    @emma: thanx, emma..ur album dlm proses printing k..mgu ni insyaAllah siap la..sabor noo..hehe 🙂

  • nanba says:

    oho..tag ngan fairuz ek……senyap2 je…

  • hanif ramli says:

    wohohohoo
    tag dgn fairuz tu..
    nicely done bro
    pasney bley join click couture la kn
    yeahhhh

  • photo 2–>object ko terhalang la bro..lutut mamat tue
    ko kena elakkan..

    Photo 3 –>bro nak buat motion blur eh…tpi object cam
    terganggu bro

    Photo 8 & 9 –> bro side dia dah sempoi..tpi sudut dia
    tue kena besar sket..klu ble 45 degree
    pown cantek..
    ———————————————————-
    Sorry bro…suma nie just komen..lain org laen pendapat..nice work..

  • axE says:

    handel ngat dia nangkak gmbr…
    bile nk ngajor kome yg masih tah
    ape2 neh.. 😀

  • kerul says:

    @nanba: sabtu r..ko kan keje..

    @hanif: caitt..tag along je la..mna layak mau join CC..huhu

    @burningslipar: thanx bro utk comment yang membina..yup, lain mata(orang) lain pendapatnya..mungkin bro boleh comment² lagi gmbar saya di bwah² sana tu,kot² bro ada pendapat yg lagi best..saya pun dlm proses pembelajaran lagi ni,hehe..thanx ya.. 🙂

    @axe: hehe…koi mana la reti nak ngajor orang…

  • fairuzismail says:

    thanks bro tag aritu. gambar dasat.. kipitdap.. nanti kalau ade ruang kosong lagi, aku jemput

  • kerul says:

    thanx to u to bro..tapi, x sedasat mcm gmbar ko lagi..hehe,ok..aku nak polow lagi,bnyak nak belajar ngan ko ni..hehe

  • Leave a Reply


    -->
     

    All Images Copyright SnapIT Photography & Motion