" />

Aleem dan Nadia

Salam..
baru2 ni aku, Acai dan Zayd tag along bersama Fairuz Ismail yang merupakan founder Avicenna Studio..kita orang shoot majlis pernikahan yang berlangsung di Masjid Wilayah yang terkenal dengan keindahan dan kesenian seni bina..mmg sangat cantik, 1st time aku sampai di sana..agak teruja jugak la kan..ok2, korang layan dulu gambar2 kat bawah ni dulu ye…

akhir sekali..aku nak ucapkan ribuan terima kasih kat Fairuz Ismail yang sudi menjemput aku untuk tag bersama-sama..thanx bro..next time bleh join lagi x?..hehehe.

Wassalam~

Like this post? Share it!

  • Tweet
  • Facebook

facebook comments:

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion