" />

Tag: ‘Bangi’



Rafie + Zara

Tuesday, May 13th, 2014


























Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184
Instagram: kerulshukor

  

Fareez + Fathin

Tuesday, December 17th, 2013

























Gorgeous evening dress from instyledress.co.uk




Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184
Instagram: kerulshukor

  

Fareez + Fathin

Wednesday, October 23rd, 2013


















ball dresses nz









Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

Am + Yat

Wednesday, April 18th, 2012

Assalamualaikum,

Kali ni aku update majlis perkahwinan pasangan Am dan Yat yang diadakan di Kajang. Entri ni aku terlambat update sikit dek kesibukan aku disamping masalah kesihatan. Mohon maaf pada Am dan Yat coz terlambat update, mahaap kan pakcik yo. Am asal dari Bangi, tak lah jauh sangat dengan Yat, tapi Am ni bertugas nun jauh sikit keluar dari semenanjung. Pada masa majlis bersanding, hujan renyai2, sejuk sikit tengahari tu, Alhamdulillah. Oklah, jom layan gambar mereka.

















































Akhir sekali, aku doakan korang berbahagia hingga akhir hayat dan dimurahkan rezeki. Terima kasih kat kedua pengantin dan family yang banyak memberi kerjasama.

p/s: Promotion aku masih lagi berjalan, tapi sangat limited. Kepada mereka yang berminat sila klik sini 2012 Promotion.

Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion