" />

Tag: ‘Jurufoto Mentakab’



Ayu+Nas Reception

Thursday, November 22nd, 2018




















Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Whatsapp: WhatsApp Me!!
Tel: 017.209.2184
Instagram: kerulshukor

  

Zarf + Anep

Tuesday, August 28th, 2018





























Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Whatsapp: WhatsApp Me!!
Tel: 017.209.2184
Instagram: kerulshukor

  

Ikhwan + Lisz

Saturday, November 28th, 2015






























Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Whatsapp: WhatsApp Me!!
Tel: 017.209.2184
Instagram: kerulshukor

  

Snapit Gallery

Friday, February 22nd, 2013

Assalamualaikum

image

Feel free to visit Snapit Gallery

WWW.SNAPIT.COM.MY

Fendi + Nabila

Monday, February 4th, 2013




sexy evening dress
cheap bridal veil







lace front wigs






















Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

Hafiz+Linda

Monday, October 22nd, 2012

Assalamualaikum,

Kali ni aku update majlis perkahwinan Hafiz dan Linda yang diadakan di Temerloh. Kalau diikutkan rezeki aku tahun ni banyak dekat belah kampung sendiri, Temerloh. Alhamdulillah, tapi rezeki tu kat mana2 ada, kena usaha je, insyaAllah. Ok, korang layan dulu ye.




































abstract photography for sale

Outdoor kat kereta api Mentakab ni memang popular sekarang ni macam yang aku ceritakan entri2 yang lepas. Kalau bernasib baik, ada juga gerabak2 yang baru sampai, ada bawak batu, minyak, emas, perak..dah2, melalut ni. Oklah, terima kasih kepada kedua2 pengantin dan juga rakan2 PKSN korang yang sangat happening. Semoga dimurahkan rezeki dan kekal bahagia selamanya. Amin.

Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion