" />

Tag: ‘Jurufoto Mentakab’



Zarf + Anep





























Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184
Instagram: kerulshukor

  

Ikhwan + Lisz






























Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184
Instagram: kerulshukor

  

Snapit Gallery

Assalamualaikum

image

Feel free to visit Snapit Gallery

WWW.SNAPIT.COM.MY

Fendi + Nabila




































Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

Hafiz+Linda

Assalamualaikum,

Kali ni aku update majlis perkahwinan Hafiz dan Linda yang diadakan di Temerloh. Kalau diikutkan rezeki aku tahun ni banyak dekat belah kampung sendiri, Temerloh. Alhamdulillah, tapi rezeki tu kat mana2 ada, kena usaha je, insyaAllah. Ok, korang layan dulu ye.






































Outdoor kat kereta api Mentakab ni memang popular sekarang ni macam yang aku ceritakan entri2 yang lepas. Kalau bernasib baik, ada juga gerabak2 yang baru sampai, ada bawak batu, minyak, emas, perak..dah2, melalut ni. Oklah, terima kasih kepada kedua2 pengantin dan juga rakan2 PKSN korang yang sangat happening. Semoga dimurahkan rezeki dan kekal bahagia selamanya. Amin.

Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

Malek + Shiha

Assalamualaikum,

Hari ni aku blur kejap, aku ingatkan hari Khamis, rupanya dah Jumaat. Ya Allah cepat betul masa berlalu, alih2 dah nak masuk bulan 6. Bulan 7 dah tak lama lagi, hehe. Ada apa dengan bulan 7 eh? Korang doakanlah aku dimurahkan rezeki ya. Oklah, kali ni entri pasangan Malek dan Shiha. Majlis mereka diadakan di Dewan Temerloh Jaya, dalam bulan 3-5, rezeki aku murah sikit kat area Temerloh ni, Alhamdulillah. Ok, korang layan dulu gambar pasangan ini.






































Kita orang layan outdoor dekat tempat pevret di Stesyen Keretapi Mentakab. Tempat ni memang popular sekarang ni, sekali turun 5-6 pasang pengantin ada kat sini buat outdoor. Ok, terima kasih kepada kedua pengantin dan family yang memberi kerjasama pada aku dan tak lupa juga kepada rhodong-rhodong pengantin.

p/s: Teringat member aku salah sebut perkataan “outdoor”. Dia tertukar “outdoor” dengan “outgoing”. Jom outgoing. Pecah perut kejap.

Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion