" />

Tag: ‘Jurufoto Mentakab’



Malek + Shiha

Friday, May 18th, 2012

Assalamualaikum,

Hari ni aku blur kejap, aku ingatkan hari Khamis, rupanya dah Jumaat. Ya Allah cepat betul masa berlalu, alih2 dah nak masuk bulan 6. Bulan 7 dah tak lama lagi, hehe. Ada apa dengan bulan 7 eh? Korang doakanlah aku dimurahkan rezeki ya. Oklah, kali ni entri pasangan Malek dan Shiha. Majlis mereka diadakan di Dewan Temerloh Jaya, dalam bulan 3-5, rezeki aku murah sikit kat area Temerloh ni, Alhamdulillah. Ok, korang layan dulu gambar pasangan ini.






































Kita orang layan outdoor dekat tempat pevret di Stesyen Keretapi Mentakab. Tempat ni memang popular sekarang ni, sekali turun 5-6 pasang pengantin ada kat sini buat outdoor. Ok, terima kasih kepada kedua pengantin dan family yang memberi kerjasama pada aku dan tak lupa juga kepada rhodong-rhodong pengantin.

p/s: Teringat member aku salah sebut perkataan “outdoor”. Dia tertukar “outdoor” dengan “outgoing”. Jom outgoing. Pecah perut kejap.

Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

Protected: Zakry + Yra

Wednesday, March 21st, 2012

This content is password protected. To view it please enter your password below:

Protected: Aziz + Anna

Tuesday, December 27th, 2011

This content is password protected. To view it please enter your password below:

Protected: Dee dan Haizi

Thursday, May 19th, 2011

This content is password protected. To view it please enter your password below:

Protected: Fendi dan Liza

Wednesday, March 16th, 2011

This content is password protected. To view it please enter your password below:

Adnan dan Farah

Wednesday, March 2nd, 2011

Salam, akhirnya bernafas juga blog aku ni dengan kehadiran entri yang agak lama tunggu barisan, dari bulan Disember tahun lepas memang aku sangat sibuk dengan pelbagai urusan termasuk lah urusan kah..kah..kah..hehehe. Ok, kali ni entri aku ialah majlis Adnan dan Farah. Dari majlis nikah mereka sampai lah ke bertandang rumah Nan di Pahang, untuk majlis belah Farah aku hanya menjadi 2nd photog untuk OP mereka iaitu Acai Jawe. Adnan adalah adik kepada ex-customer aku iaitu Fatimah.

Album mereka berdua pun sudah siap awal lagi, cuma update saja baru ni, aku berharap aku ada masa yang cukup lagi untuk update blog ni. Diharap korang terus mengikuti blog aku yang tak seberapa ni. Untuk kedua pasangan ni, semoga kalian berbahagia lah sepanjang hayat bersama. Dan terima kasih kepada korang berdua yang memberi layanan best kat aku.

***

“each moment is too precious to waste”

wassalam~

Kerul Shukor
Jurufoto
Email: jurufoto@ymail.com
Tel: 017.209.2184
YM: kerulala

  

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion