" />

Tag: ‘Jurufoto Temerloh’



Alang + Nunu

Wednesday, April 24th, 2013















































Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

Snapit Gallery

Friday, February 22nd, 2013

Assalamualaikum

image

Feel free to visit Snapit Gallery

WWW.SNAPIT.COM.MY

Fendi + Nabila

Monday, February 4th, 2013




































Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

Mus + Zura

Friday, January 11th, 2013











































Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

Protected: Ashmir + Ain

Wednesday, December 5th, 2012

This content is password protected. To view it please enter your password below:

Hafiz+Linda

Monday, October 22nd, 2012

Assalamualaikum,

Kali ni aku update majlis perkahwinan Hafiz dan Linda yang diadakan di Temerloh. Kalau diikutkan rezeki aku tahun ni banyak dekat belah kampung sendiri, Temerloh. Alhamdulillah, tapi rezeki tu kat mana2 ada, kena usaha je, insyaAllah. Ok, korang layan dulu ye.






































Outdoor kat kereta api Mentakab ni memang popular sekarang ni macam yang aku ceritakan entri2 yang lepas. Kalau bernasib baik, ada juga gerabak2 yang baru sampai, ada bawak batu, minyak, emas, perak..dah2, melalut ni. Oklah, terima kasih kepada kedua2 pengantin dan juga rakan2 PKSN korang yang sangat happening. Semoga dimurahkan rezeki dan kekal bahagia selamanya. Amin.

Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion