" />

Tag: ‘Jurufoto Temerloh’



Hafiz+Linda

Monday, October 22nd, 2012

Assalamualaikum,

Kali ni aku update majlis perkahwinan Hafiz dan Linda yang diadakan di Temerloh. Kalau diikutkan rezeki aku tahun ni banyak dekat belah kampung sendiri, Temerloh. Alhamdulillah, tapi rezeki tu kat mana2 ada, kena usaha je, insyaAllah. Ok, korang layan dulu ye.




































abstract photography for sale

Outdoor kat kereta api Mentakab ni memang popular sekarang ni macam yang aku ceritakan entri2 yang lepas. Kalau bernasib baik, ada juga gerabak2 yang baru sampai, ada bawak batu, minyak, emas, perak..dah2, melalut ni. Oklah, terima kasih kepada kedua2 pengantin dan juga rakan2 PKSN korang yang sangat happening. Semoga dimurahkan rezeki dan kekal bahagia selamanya. Amin.

Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

Egy + Amalina

Wednesday, September 26th, 2012

Assalamualaikum

Lama juga blog ni tak update, maklum lah lepas raya je aku start bz semula dengan kerja kahwin. Ok2, kali ni aku update majlis perkahwinan Egy dan Amalina. Ini majlis bertandang ataupun belah pihak lelaki. Tetapi ada 2 majlis yang diadakan, sebelah pagi diadakan di Dewan Sangang dan sebelah malam pula diadakan di Dewan SJK (c) Khee Chee, Temerloh. Dengan kehadiran K.D.Y.T.M TENGKU MAHKOTA PAHANG Tengku Abdullah Al-Haj Ibni Sultan Haji Ahmad Shah Al-Musta’in Billah turut memeriahkan suasana majlis mereka pada sebelah malamnya. Ok, korang layan dulu ye.









































Ok, terima kasih kepada semua ahli keluarga pengantin yang banyak memberi kerjasama pada aku hari tu. Buat Ag dan Am, tahniah sekali lagi diucapkan, semoga kalian berdua dimurahkan rezeki dan sentiasa dirahmati olehNya.

Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

Rizal + Aini

Thursday, May 31st, 2012

Assalamualaikum,

Cuti sekolah dah pun bermula, bagi geng photog kahwin mesti sangat sibuk termasuklah aku. Aku paling suka time cuti sekolah jalan tak jem, hehe. Ok2, kali ni aku update majlis perkahwinan Rizal dan Aini. Majlis mereka diadakan di Temerloh, balik kampung lagi. Aku shoot kedua-dua belah pengantin lelaki dan perempuan. Layan dulu ye.


















































Terima kasih kepada kedua pengantin dan family pengantin yang memberi kerjasama pada aku. Semoga korang berdua dimurahkan rezeki dan berbahagia selamanya. Amin

Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

Malek + Shiha

Friday, May 18th, 2012

Assalamualaikum,

Hari ni aku blur kejap, aku ingatkan hari Khamis, rupanya dah Jumaat. Ya Allah cepat betul masa berlalu, alih2 dah nak masuk bulan 6. Bulan 7 dah tak lama lagi, hehe. Ada apa dengan bulan 7 eh? Korang doakanlah aku dimurahkan rezeki ya. Oklah, kali ni entri pasangan Malek dan Shiha. Majlis mereka diadakan di Dewan Temerloh Jaya, dalam bulan 3-5, rezeki aku murah sikit kat area Temerloh ni, Alhamdulillah. Ok, korang layan dulu gambar pasangan ini.






































Kita orang layan outdoor dekat tempat pevret di Stesyen Keretapi Mentakab. Tempat ni memang popular sekarang ni, sekali turun 5-6 pasang pengantin ada kat sini buat outdoor. Ok, terima kasih kepada kedua pengantin dan family yang memberi kerjasama pada aku dan tak lupa juga kepada rhodong-rhodong pengantin.

p/s: Teringat member aku salah sebut perkataan “outdoor”. Dia tertukar “outdoor” dengan “outgoing”. Jom outgoing. Pecah perut kejap.

Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

Protected: Zakry + Yra

Wednesday, March 21st, 2012

This content is password protected. To view it please enter your password below:

Suzani + Atikah

Sunday, January 15th, 2012

Assalamualaikum,

Entri 1st untuk tahun 2012 walaupun sudah 2 minggu 2012 bermula, tak terlambat lagi aku nak ucapkan selamat tahun baru kepada korang. Bermulanya tahun 2012 ni aku berharap agar ada peningkatan demi peningkatan untuk aku berjaya dalam bidang yang aku minati ini, aku akan cuba buat terbaik, InsyaAllah. Ok, kali ni pasangan Suzani dan Atikah yang berlansung di Temerloh dan belah lelaki pula di Merapoh. Bukan Jemapoh tau, tu cerita “Dari Jemapoh ke Manchester”,hehe. Tapi perjalanan ke Merapoh boleh tahan juga jauhnya, 3 bandar aku tempuh, mula-mula Bentong, Raub dan Kuala Lipis. Tapi Raub dan Kuala Lipis 1st time aku ke sini, harap je orang Pahang. Hahaha..






















Cerita pasal Merapoh tadi, aku ditemani oleh 2 jejaka hensem yang sudi ikut aku ke sana, terima kasih K.A dan Ajak. Ok, kepada kedua pengantin, semoga kalian berbahagia sampai akhir hayat, InsyaAllah.

Wassalam~

Kerul Shukor
Jurufoto
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184
YM: kerulala

  

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion