" />

Tag: ‘Jurugambar Temerloh’



Lian + Huda

Friday, November 28th, 2014






























Alang + Nunu

Wednesday, April 24th, 2013















































Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

Fendi + Nabila

Monday, February 4th, 2013




































Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

Azim + Atiqah

Friday, January 25th, 2013




























































Wassalam~

p/s: mari cari gambar tersembunyi di atas..:)

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

Hafiz+Linda

Monday, October 22nd, 2012

Assalamualaikum,

Kali ni aku update majlis perkahwinan Hafiz dan Linda yang diadakan di Temerloh. Kalau diikutkan rezeki aku tahun ni banyak dekat belah kampung sendiri, Temerloh. Alhamdulillah, tapi rezeki tu kat mana2 ada, kena usaha je, insyaAllah. Ok, korang layan dulu ye.






































Outdoor kat kereta api Mentakab ni memang popular sekarang ni macam yang aku ceritakan entri2 yang lepas. Kalau bernasib baik, ada juga gerabak2 yang baru sampai, ada bawak batu, minyak, emas, perak..dah2, melalut ni. Oklah, terima kasih kepada kedua2 pengantin dan juga rakan2 PKSN korang yang sangat happening. Semoga dimurahkan rezeki dan kekal bahagia selamanya. Amin.

Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

Egy + Amalina

Wednesday, September 26th, 2012

Assalamualaikum

Lama juga blog ni tak update, maklum lah lepas raya je aku start bz semula dengan kerja kahwin. Ok2, kali ni aku update majlis perkahwinan Egy dan Amalina. Ini majlis bertandang ataupun belah pihak lelaki. Tetapi ada 2 majlis yang diadakan, sebelah pagi diadakan di Dewan Sangang dan sebelah malam pula diadakan di Dewan SJK (c) Khee Chee, Temerloh. Dengan kehadiran K.D.Y.T.M TENGKU MAHKOTA PAHANG Tengku Abdullah Al-Haj Ibni Sultan Haji Ahmad Shah Al-Musta’in Billah turut memeriahkan suasana majlis mereka pada sebelah malamnya. Ok, korang layan dulu ye.









































Ok, terima kasih kepada semua ahli keluarga pengantin yang banyak memberi kerjasama pada aku hari tu. Buat Ag dan Am, tahniah sekali lagi diucapkan, semoga kalian berdua dimurahkan rezeki dan sentiasa dirahmati olehNya.

Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion