" />

Tag: ‘Kellie Castle’



Taufik + Yana

Friday, June 15th, 2012

Assalamualaikum,

Musim EURO dah start lama dah, sama naik dengan musim orang kahwin, hehe. EURO kali ni kurang aku dapat tengok dek sibuk. Nanti album entah kemana perginya, haha. Aku cuma tengok game yang best2 je, tu pun kalau sempat. Oklah, kali ni job aku di Chemor, Perak. Agak jauh juga, tapi sebenarnya aku memang suka kalau travel jauh2 untuk buat kerja. Macam berbaloi dengan tengok tempat orang, memang seronok. Kalau nak berjalan sendiri memang susah lah kot.








































Untuk outdoor bagi pasangan Taufik dan Yana ni aku buat di istana idaman aku selama ini, Kellie Castle kat Batu Gajah. Memang cantik dan terbaik tempat ni untuk outdoor, tapi kami sampai agak lewat juga dan diberi masa hanya sejam untuk shoot. Alhamdulillah, sempat juga shoot walaupun tak rasa puas sebenarnya lagi, hehe. Oklah, terima kasih kat korang berdua yang memberi layanan best. Semoga kalian dimurahkan rezeki dan bahagia selamanya. Amin

Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion