" />

Tag: ‘Kuala Selangor’



Syira + Aman





















Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184
Instagram: kerulshukor

  

Fadhil + Ina

Assalamualaikum,

Ramadhan dah hampir tiba, masa itulah untuk berehat dari kerja-kerja kahwin, hehe. Tapi tak sepenuhnya berehat, album client masih ada lagi, mesti nak before raya kan. Aku cuba nak siapkan semuanya sebelum puasa dan juga cuba update blog ni secepat mungkin. Penat memang penat, tapi bila dah fikir tentang tanggungjawab yang dibagi kena lah buat sungguh-sungguh. Pada sesiapa yang anggap kerja wedding photographer ni senang je, kena lah fikir banyak kali. Oklah, nanti emo pulak aku karang. Entri kali ni majlis Fadhil dan Ina yang berlangsung di Sungai besar. First time aku sampai sini, tapi dulu aku pernah shoot di Kuala Selangor. Ingatkan dekat, tapi boleh tahan jugalah kena lalu Ijok, Sekinchan dan Sabak Bernam. Ok, layan dulu ye.













































Memang dari dulu aku idamkan nak buat outdoor kat sawah padi. Alhamdulillah dapat juga kali ni dan nasib aku baik sebab masa tu sawah dah nak menguning sikit-sikit. Memang tenang dan cantik, jakun betul aku mula-mula sampai sini. Homestay aku pula belakangnya sawah padi, fuhhh, terima kasih pada kedua pengantin bagi homestay terbaik, hehe. Oklah, akhir kata, semoga kalian berdua berbahagia dan kekal selamanya dan terima kasih kepada kedua-dua family korang yang melayani aku sepanjang di sana.

Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

Sani + Lia

Assalamualaikum,

Kali ni job aku dekat Kuala Selangor. Fuhh, memang boleh tahan juga jauhnya, first time aku jejak ke sini, kalau dulu orang cakap Kuala Selangor mesti aku terbayang sawah padi. Hehe, tapi job aku di tengah pekan Kuala Selangor ni, sawah padi memang tak nampak lah. Tapi sekarang highway dah ada, so tak terasa jauhnya.






















Untuk outdoor mereka ni aku buat di Bukit Malawati, hehe. Memang thrill lah nak bukit ni dengan menggunakan tram untuk naik atas bukit. Bila naik je, terperanjat coz memang banyak monyet. Tapi hati2, monyet sini memang kelaparan sokmo. Hehe, oklah, kepada kedua pengantin ini aku ucapkan selamat pengantin baru dan murah rezeki. Terima kasih juga kepada korang berdua.

Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion