" />

Tag: ‘Kuantan’



Ijat + Siti

Tuesday, July 10th, 2012

Assalamualaikum,

Kali ni entri aku pasangan Ijat dan Siti yang dilangsungkan di Kuantan. Jarang juga aku dapat job area Kuantan ni, alhamdulillah rezeki ada pulak kan. Kalau masa study dulu aku selalu jalan2 ke Kuantan, bukan jauh sangat Temerloh ke Kuantan. Tapi Kuantan memang best, kalau nak mandi pantai memang terbaik. Oklah, jom layan gambar-gambar diorang.































Sebenarnya aku teringin nak buat outdoor di tepi Pantai Berserah, tapi takda rezeki hari tu. Oklah, terima kasih kepada kedua pengantin memberi layanan kat aku selama 2 hari di sana. Semoga kalian dimurahkan rezeki dan kekal selamnya. Amin

Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

Protected: Fendi dan Liza

Wednesday, March 16th, 2011

This content is password protected. To view it please enter your password below:

Adnan dan Farah

Wednesday, March 2nd, 2011

Salam, akhirnya bernafas juga blog aku ni dengan kehadiran entri yang agak lama tunggu barisan, dari bulan Disember tahun lepas memang aku sangat sibuk dengan pelbagai urusan termasuk lah urusan kah..kah..kah..hehehe. Ok, kali ni entri aku ialah majlis Adnan dan Farah. Dari majlis nikah mereka sampai lah ke bertandang rumah Nan di Pahang, untuk majlis belah Farah aku hanya menjadi 2nd photog untuk OP mereka iaitu Acai Jawe. Adnan adalah adik kepada ex-customer aku iaitu Fatimah.

Album mereka berdua pun sudah siap awal lagi, cuma update saja baru ni, aku berharap aku ada masa yang cukup lagi untuk update blog ni. Diharap korang terus mengikuti blog aku yang tak seberapa ni. Untuk kedua pasangan ni, semoga kalian berbahagia lah sepanjang hayat bersama. Dan terima kasih kepada korang berdua yang memberi layanan best kat aku.

***

“each moment is too precious to waste”

wassalam~

Kerul Shukor
Jurufoto
Email: jurufoto@ymail.com
Tel: 017.209.2184
YM: kerulala

  

Dan | Huna

Friday, December 24th, 2010

Tahniah kepada kedua pasangan Dan n Huna, korang mmg best dan sporting. Terima kasih kat family korang juga yang banyak memberi bantuan. Semoga kalian bahagia hingga ke akhir hayat. Amin

p/s: 2011 lagi beberapa hari saja lagi ni, aku akan membuat beberapa perubahan besar dalam hidup aku termasuk lah di dalam bidang fotografi ini menjelang 2011. So, nantikan dan akan aku janji yang terbaik untuk semua. InsyaAllah.

***

“each moment is too precious to waste”

wassalam~

Kerul Shukor
Jurufoto
Email: jurufoto@ymail.com
Tel: 017.209.2184
YM: kerulala

  

Amri dan Azimah

Thursday, November 25th, 2010

Salam, ada kesempatan ini aku update terus lah entri terbaru, coz lepas ni bermula la perjuangan mengambil gambar orang kahwin secara marathon, hehe. Ok, kali ni majlis kahwin Amri dan Azimah, pasangan yang best dan happy gila, layan..

Ok, sepanjang aku shoot mereka, hujan tak berhenti pada majlis bertandang. Adat lah hujung tahun akan tiba musim tengkujuh, tapi Alhamdulillah, tak ada banjir. Tapi majlis outdoor mereka tiada, tapi jangan risau, lepas ni aku update satu lagi entri khas mereka, iaitu post-wedding yang dibuat baru-baru ni. So, keep following my blog ya.

***

“each moment is too precious to waste”

wassalam~

Kerul Shukor
Jurufoto
Email: jurufoto@ymail.com
Tel: 017.209.2184
YM: kerulala

  

Heri dan Intan

Thursday, November 11th, 2010

Salam, baru dapat update entri ni selepas sibuk 3-4 minggu lepas, tapi alhamdulillah, semuanya berjalan lancar. Kali ni entri Heri dan Intan, majlis mereka berlangsung di Temerloh, Pahang pada tarikh keramat dan favorite oleh hampir semua orang, 10.10.10.

Akhir sekali, terima kasih kepada kedua pasangan ini dan keluarga mereka yang telah memberi banyak pertolongan kepada aku sepanjang majlis. Semoga berbahagia selamanya. Amin.

***

“each moment is too precious to waste”

wassalam~

Kerul Shukor
Jurufoto
Email: jurufoto@ymail.com
Tel: 017.209.2184
YM: kerulala

  

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion