" />

Tag: ‘Pahang’



Mus + Zura

Friday, January 11th, 2013











































Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

Protected: Ashmir + Ain

Wednesday, December 5th, 2012

This content is password protected. To view it please enter your password below:

Hafiz+Linda

Monday, October 22nd, 2012

Assalamualaikum,

Kali ni aku update majlis perkahwinan Hafiz dan Linda yang diadakan di Temerloh. Kalau diikutkan rezeki aku tahun ni banyak dekat belah kampung sendiri, Temerloh. Alhamdulillah, tapi rezeki tu kat mana2 ada, kena usaha je, insyaAllah. Ok, korang layan dulu ye.




































abstract photography for sale

Outdoor kat kereta api Mentakab ni memang popular sekarang ni macam yang aku ceritakan entri2 yang lepas. Kalau bernasib baik, ada juga gerabak2 yang baru sampai, ada bawak batu, minyak, emas, perak..dah2, melalut ni. Oklah, terima kasih kepada kedua2 pengantin dan juga rakan2 PKSN korang yang sangat happening. Semoga dimurahkan rezeki dan kekal bahagia selamanya. Amin.

Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

Egy + Amalina

Wednesday, September 26th, 2012

Assalamualaikum

Lama juga blog ni tak update, maklum lah lepas raya je aku start bz semula dengan kerja kahwin. Ok2, kali ni aku update majlis perkahwinan Egy dan Amalina. Ini majlis bertandang ataupun belah pihak lelaki. Tetapi ada 2 majlis yang diadakan, sebelah pagi diadakan di Dewan Sangang dan sebelah malam pula diadakan di Dewan SJK (c) Khee Chee, Temerloh. Dengan kehadiran K.D.Y.T.M TENGKU MAHKOTA PAHANG Tengku Abdullah Al-Haj Ibni Sultan Haji Ahmad Shah Al-Musta’in Billah turut memeriahkan suasana majlis mereka pada sebelah malamnya. Ok, korang layan dulu ye.









































Ok, terima kasih kepada semua ahli keluarga pengantin yang banyak memberi kerjasama pada aku hari tu. Buat Ag dan Am, tahniah sekali lagi diucapkan, semoga kalian berdua dimurahkan rezeki dan sentiasa dirahmati olehNya.

Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

Ijat + Siti

Tuesday, July 10th, 2012

Assalamualaikum,

Kali ni entri aku pasangan Ijat dan Siti yang dilangsungkan di Kuantan. Jarang juga aku dapat job area Kuantan ni, alhamdulillah rezeki ada pulak kan. Kalau masa study dulu aku selalu jalan2 ke Kuantan, bukan jauh sangat Temerloh ke Kuantan. Tapi Kuantan memang best, kalau nak mandi pantai memang terbaik. Oklah, jom layan gambar-gambar diorang.































Sebenarnya aku teringin nak buat outdoor di tepi Pantai Berserah, tapi takda rezeki hari tu. Oklah, terima kasih kepada kedua pengantin memberi layanan kat aku selama 2 hari di sana. Semoga kalian dimurahkan rezeki dan kekal selamnya. Amin

Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

Rizal + Aini

Thursday, May 31st, 2012

Assalamualaikum,

Cuti sekolah dah pun bermula, bagi geng photog kahwin mesti sangat sibuk termasuklah aku. Aku paling suka time cuti sekolah jalan tak jem, hehe. Ok2, kali ni aku update majlis perkahwinan Rizal dan Aini. Majlis mereka diadakan di Temerloh, balik kampung lagi. Aku shoot kedua-dua belah pengantin lelaki dan perempuan. Layan dulu ye.


















































Terima kasih kepada kedua pengantin dan family pengantin yang memberi kerjasama pada aku. Semoga korang berdua dimurahkan rezeki dan berbahagia selamanya. Amin

Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion