" />

Tag: ‘Portraiture’



Fareez + Fathin

Tuesday, December 17th, 2013

























Gorgeous evening dress from instyledress.co.uk




Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184
Instagram: kerulshukor

  

Amar + Zizah {P2}

Tuesday, December 3rd, 2013






























Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

Alang + Nunu

Wednesday, April 24th, 2013















































Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

Hafiz+Linda

Monday, October 22nd, 2012

Assalamualaikum,

Kali ni aku update majlis perkahwinan Hafiz dan Linda yang diadakan di Temerloh. Kalau diikutkan rezeki aku tahun ni banyak dekat belah kampung sendiri, Temerloh. Alhamdulillah, tapi rezeki tu kat mana2 ada, kena usaha je, insyaAllah. Ok, korang layan dulu ye.






































Outdoor kat kereta api Mentakab ni memang popular sekarang ni macam yang aku ceritakan entri2 yang lepas. Kalau bernasib baik, ada juga gerabak2 yang baru sampai, ada bawak batu, minyak, emas, perak..dah2, melalut ni. Oklah, terima kasih kepada kedua2 pengantin dan juga rakan2 PKSN korang yang sangat happening. Semoga dimurahkan rezeki dan kekal bahagia selamanya. Amin.

Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

Fadhil + Ina

Friday, July 13th, 2012

Assalamualaikum,

Ramadhan dah hampir tiba, masa itulah untuk berehat dari kerja-kerja kahwin, hehe. Tapi tak sepenuhnya berehat, album client masih ada lagi, mesti nak before raya kan. Aku cuba nak siapkan semuanya sebelum puasa dan juga cuba update blog ni secepat mungkin. Penat memang penat, tapi bila dah fikir tentang tanggungjawab yang dibagi kena lah buat sungguh-sungguh. Pada sesiapa yang anggap kerja wedding photographer ni senang je, kena lah fikir banyak kali. Oklah, nanti emo pulak aku karang. Entri kali ni majlis Fadhil dan Ina yang berlangsung di Sungai besar. First time aku sampai sini, tapi dulu aku pernah shoot di Kuala Selangor. Ingatkan dekat, tapi boleh tahan jugalah kena lalu Ijok, Sekinchan dan Sabak Bernam. Ok, layan dulu ye.













































Memang dari dulu aku idamkan nak buat outdoor kat sawah padi. Alhamdulillah dapat juga kali ni dan nasib aku baik sebab masa tu sawah dah nak menguning sikit-sikit. Memang tenang dan cantik, jakun betul aku mula-mula sampai sini. Homestay aku pula belakangnya sawah padi, fuhhh, terima kasih pada kedua pengantin bagi homestay terbaik, hehe. Oklah, akhir kata, semoga kalian berdua berbahagia dan kekal selamanya dan terima kasih kepada kedua-dua family korang yang melayani aku sepanjang di sana.

Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

Protected: Sepetang di Pantai Kelanang

Wednesday, January 18th, 2012

This content is password protected. To view it please enter your password below:

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion