" />

Tag: ‘Rawang’



Majlis Akikah & Cukur Jambul Bella







short weddign dresses





Short Bridesmaid Dresses





Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184
Instagram: kerulshukor

  

Protected: Azam + Raja Nur Aini

This content is password protected. To view it please enter your password below:

Zul dan Nana

Selamat datang 2011, dah berminggu masuk tahun 2011 rupanya, hehe. Itulah, kerana ke-bizian terlampau, tak sedar sudah masuk 2011, tapi apa² pun aku tak lupa nak update blog ni. Sebenarnya ada 3 entri lagi untuk job 2010 yang lepas, dek kerana sibuk, terbatas lah sikit nak update. Aku akan cuba update entri lain secara pantas. InsyaAllah. Ok, kali ni giliran pasangan Zul dan Nana yang aku shoot di Rawang bulan lepas, pasangan yang sempoi dan happening suka gelak², tapi aku suka coz senang berkerja dengan mereka ni. Ok, semoga kalian berdua berbahagia untuk selamanya dan terima kasih kepada adik aku yang dipaksa tag along bersama aku,hahaha(bakal menjejak langkah macam aku nanti). Tak lupa juga pada keluarga Nana yang begitu mesra dan best dalam melayan aku selama 2 hari di Rawang. Terima Kasih.

***

“each moment is too precious to waste”

wassalam~

Kerul Shukor
Jurufoto
Email: jurufoto@ymail.com
Tel: 017.209.2184
YM: kerulala

  

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion