" />

Tag: ‘Selangor’



Rafie + Zara

Tuesday, May 13th, 2014


























Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184
Instagram: kerulshukor

  

Amar + Zizah

Tuesday, November 19th, 2013



































Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

Snapit Gallery

Friday, February 22nd, 2013

Assalamualaikum

image

Feel free to visit Snapit Gallery

WWW.SNAPIT.COM.MY

Faris + Azlin

Tuesday, November 6th, 2012

















































Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

Fadhil + Ina

Friday, July 13th, 2012

Assalamualaikum,

Ramadhan dah hampir tiba, masa itulah untuk berehat dari kerja-kerja kahwin, hehe. Tapi tak sepenuhnya berehat, album client masih ada lagi, mesti nak before raya kan. Aku cuba nak siapkan semuanya sebelum puasa dan juga cuba update blog ni secepat mungkin. Penat memang penat, tapi bila dah fikir tentang tanggungjawab yang dibagi kena lah buat sungguh-sungguh. Pada sesiapa yang anggap kerja wedding photographer ni senang je, kena lah fikir banyak kali. Oklah, nanti emo pulak aku karang. Entri kali ni majlis Fadhil dan Ina yang berlangsung di Sungai besar. First time aku sampai sini, tapi dulu aku pernah shoot di Kuala Selangor. Ingatkan dekat, tapi boleh tahan jugalah kena lalu Ijok, Sekinchan dan Sabak Bernam. Ok, layan dulu ye.













































Memang dari dulu aku idamkan nak buat outdoor kat sawah padi. Alhamdulillah dapat juga kali ni dan nasib aku baik sebab masa tu sawah dah nak menguning sikit-sikit. Memang tenang dan cantik, jakun betul aku mula-mula sampai sini. Homestay aku pula belakangnya sawah padi, fuhhh, terima kasih pada kedua pengantin bagi homestay terbaik, hehe. Oklah, akhir kata, semoga kalian berdua berbahagia dan kekal selamanya dan terima kasih kepada kedua-dua family korang yang melayani aku sepanjang di sana.

Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

Am + Yat

Wednesday, April 18th, 2012

Assalamualaikum,

Kali ni aku update majlis perkahwinan pasangan Am dan Yat yang diadakan di Kajang. Entri ni aku terlambat update sikit dek kesibukan aku disamping masalah kesihatan. Mohon maaf pada Am dan Yat coz terlambat update, mahaap kan pakcik yo. Am asal dari Bangi, tak lah jauh sangat dengan Yat, tapi Am ni bertugas nun jauh sikit keluar dari semenanjung. Pada masa majlis bersanding, hujan renyai2, sejuk sikit tengahari tu, Alhamdulillah. Oklah, jom layan gambar mereka.

















































Akhir sekali, aku doakan korang berbahagia hingga akhir hayat dan dimurahkan rezeki. Terima kasih kat kedua pengantin dan family yang banyak memberi kerjasama.

p/s: Promotion aku masih lagi berjalan, tapi sangat limited. Kepada mereka yang berminat sila klik sini 2012 Promotion.

Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion