" />

Tag: ‘Wedding Portrait’



Ikhwan + Lisz

Saturday, November 28th, 2015






























Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184
Instagram: kerulshukor

  

Aye + Mia {postwedd}

Sunday, January 18th, 2015

























Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184
Instagram: kerulshukor

  

Rafie + Zara

Tuesday, May 13th, 2014


























Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184
Instagram: kerulshukor

  

Snapit Gallery

Friday, February 22nd, 2013

Assalamualaikum

image

Feel free to visit Snapit Gallery

WWW.SNAPIT.COM.MY

Am + Yat

Wednesday, April 18th, 2012

Assalamualaikum,

Kali ni aku update majlis perkahwinan pasangan Am dan Yat yang diadakan di Kajang. Entri ni aku terlambat update sikit dek kesibukan aku disamping masalah kesihatan. Mohon maaf pada Am dan Yat coz terlambat update, mahaap kan pakcik yo. Am asal dari Bangi, tak lah jauh sangat dengan Yat, tapi Am ni bertugas nun jauh sikit keluar dari semenanjung. Pada masa majlis bersanding, hujan renyai2, sejuk sikit tengahari tu, Alhamdulillah. Oklah, jom layan gambar mereka.

















































Akhir sekali, aku doakan korang berbahagia hingga akhir hayat dan dimurahkan rezeki. Terima kasih kat kedua pengantin dan family yang banyak memberi kerjasama.

p/s: Promotion aku masih lagi berjalan, tapi sangat limited. Kepada mereka yang berminat sila klik sini 2012 Promotion.

Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

Ikhsan + Syazana

Thursday, March 29th, 2012

Assalamualaikum.

Kali ni job aku kat Bukit Gambir Muar, Johor. Pada mulanya aku ingatkan jauh, rupanya dekat je. Kali terakhir job aku di Johor tahun lepas. Sebenarnya seronok bila aku berpeluang buat job di Johor ni, macam2 adat dorang ada. Terutama sekali tol lah, kalau pihak pengantin lelaki tak sediakan duit tol ni kelam kabut juga coz rata2 penjaga tol ni tegar orangnya tak mahu buka laluan. Tapi tu semua untuk happy2 je, menceriakan suasana dengan pelbagai telatah.








































Untuk outdoor ni aku buat di Pekan Sungai Mati. Memang sebuah pekan yang lama, dengan majoriti masyarakat cina yang terlalu friendly. Sampaikan aku nak shoot pun dorang guide, haha. Kekadang tensen juga, tapi dorang memang terlalu peramah. Oklah, terima kasih kepada kedua pengantin dan juga keluarga pengantin yang menyediakan penginapan aku dan memberi layanan yang baik. Terima kasih juga kepada assistance aku Nas yang sudi menemani aku ke sini.

Wassalam~

Kerul Shukor
SnapIT Photography and Motion
Email: kerulshukor@gmail.com
Tel: 017.209.2184

  

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion