" />

Tag: ‘Wedding Portrait’



Afiq+Ain Prewedd

Thursday, November 17th, 2011

Berehat sebentar…

Monday, May 30th, 2011

Protected: Dee dan Haizi

Thursday, May 19th, 2011

This content is password protected. To view it please enter your password below:

Protected: Bad dan Nana

Monday, May 9th, 2011

This content is password protected. To view it please enter your password below:

Protected: Fendi dan Liza

Wednesday, March 16th, 2011

This content is password protected. To view it please enter your password below:

Adnan dan Farah

Wednesday, March 2nd, 2011

Salam, akhirnya bernafas juga blog aku ni dengan kehadiran entri yang agak lama tunggu barisan, dari bulan Disember tahun lepas memang aku sangat sibuk dengan pelbagai urusan termasuk lah urusan kah..kah..kah..hehehe. Ok, kali ni entri aku ialah majlis Adnan dan Farah. Dari majlis nikah mereka sampai lah ke bertandang rumah Nan di Pahang, untuk majlis belah Farah aku hanya menjadi 2nd photog untuk OP mereka iaitu Acai Jawe. Adnan adalah adik kepada ex-customer aku iaitu Fatimah.

Album mereka berdua pun sudah siap awal lagi, cuma update saja baru ni, aku berharap aku ada masa yang cukup lagi untuk update blog ni. Diharap korang terus mengikuti blog aku yang tak seberapa ni. Untuk kedua pasangan ni, semoga kalian berbahagia lah sepanjang hayat bersama. Dan terima kasih kepada korang berdua yang memberi layanan best kat aku.

***

“each moment is too precious to waste”

wassalam~

Kerul Shukor
Jurufoto
Email: jurufoto@ymail.com
Tel: 017.209.2184
YM: kerulala

  

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion