" />

Wan dan June

Salam…
bertemu kembali kita selepas menyambut hari raya..masih raya lagi kan, so Selamat Hari Raya..hihi, haaa, dah masuk pun musim orang kahwin, mmg sepanjang 3 bulan akan datang ni memang ramai yang akan lansungkan perkahwinan mereka…termasuk la pasangan Wan dan June ni..majlis mereka berlansung di Sungai Buaya, Rawang…kedua pasangan ni senior aku semasa study dulu, so, kitaorang x da masalah sangat ketika bergambar, enjoy je..okĀ², korang layan dulu…

ok..thanx kat tagger aku, K.A yang sudi ikut aku pada hari tu…kepada kedua pengantin baru ni, semoga korang berbahagia sehingga akhir hayat..InsyaAllah..

***

“each moments is too precious to waste”

wassalam~

Kerul Shukor
Jurufoto
Email: jurufoto@ymail.com
Tel: 017.209.2184
YM: kerulala

Like this post? Share it!

  • Tweet
  • Facebook

facebook comments:

 

All Images Copyright SnapIT Photography & Motion